Officiellt: De Gea stannar i United

Uefa twittrar på sitt Champions League-konto och säger att det är 100 procent säkert att David de Gea kommer att stanna i Manchester United.

https://twitter.com/ChampionsLeague/status/638674646611697664

Enligt Guillem Balague har Real Madrid bestämt sig för att inte överklaga.

Det hela är förstås mycket märkligt och mycket korkat. Situationen är av allt att döma dålig för alla inblandade. Manchester United får behålla en målvakt som inte vill vara kvar. Real Madrid får behålla en målvakt som vet att klubben inte vill ha honom där.

Minst sagt en intressant och oviss situation. Har De Gea psyke nog att gå tillbaka och prestera i Uniteds mål? Kommer han ens få chansen eller väljer Louis van Gaal att bänka honom?

Ian Herbert skriver på Twitter att United inte har några intentioner att överklaga. Stuart Mathieson, också på Twitter, säger att det inte ska vara några problem mellan klubbarna. Mark Ogden, Twitter igen, tror att United är ganska nöjda med situationen, då man nu får betydligt längre tid på sig att hitta en ny målvakt.

Uppdatering: Champions League har tydligen raderat sin tweet. Men alla är överens om att det inte blir någon affär, ingen av klubbarna kommer att överklaga.

https://twitter.com/UnitedPeoplesTV/status/638679581336010752


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS