Spelarbetyg: Swansea – Manchester United

Embed from Getty Images

Säsongens första förlust kom till på Liberty Stadium i söndags. Juan Mata öppnade målskyttet men hemmalaget vände och vann matchen med 2-1.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Sergio Romero 5
Till skillnad från de tidigare matcherna i Premier League fick han faktiskt ett par lägen att arbeta med denna eftermiddag och gjorde tyvärr ingen imponerad.
Matteo Darmian 6
Slapp att tampas med Montero och istället höll han Routledge tämligen osynlig. Fyller alltid på framåt och gjorde inga direkta misstag.
Chris Smalling 6
Solid insats fram till Gomis mål då han ej hängde med, vilket också gäller Dalyey Blind.
Daley Blind 5
Har imponerat i samtliga matcher fram till denna då han hade ständiga problem med Gomis. Oroande och ett tecken på att det behövs förstärkning eller dags att matcha Rojo.
Luke Shaw 7
Bäst på plan, i United. Ständigt nyttiga löpningar fram och tillbaka på vänsterkanten. Skapade själv målet då han bröt boll på mitten för att sedan transportera boll hela vägen till straffområdet innan inlägget.
Morgan Schneiderlin 5
Utbytt ’70. Drog på sig onödig varning och blev utbytt i andra halvleken. Tveksam insats vid första målet.
Bastian Schweinsteiger 6
Ser fortfarande lite seg ut gällande tempot i Premier League men hjärnan har han sannerligen kvar och förmågan att slå finfina passningar.
Juan Mata 6
Utbytt ’70. Var på plats och gjorde målet men missade en bra chans i första halvleken. Märkligt att han blev utbytt i ett läge då laget behövde skapa lägen för att vända matchen.
Ander Herrera 6
Utbytt ’76. Kombinerade stundtals fint med Mata och Memphis men hölls ofta ur matchen främst på grund av Cork som gjorde ett fantastiskt jobb på mittfältet. Blev utbytt för plan B: Fellaini.
Memphis Depay 5
Efter att ha imponerat i båda mötena mot Club Brugge var detta en match där Memphis var direkt anonym, förutom en bra frispark efter ett par minuters spel.
Wayne Rooney 5
Det som håller Rooney från ett ännu sämre betyg är att han trots allt tog sig fram till ett par riktigt bra lägen, men där han ständigt gjorde helt fel. Antingen tama eller direkt dåliga avslut eller på tok för långsam att avsluta.
Michael Carrick 6
Inbytt ’70. Förbestämt byte? Säger så mycket när vi behöver få in kvalitet offensivt när Carrick, Young och Fellaini är de som kommer in för att förändra en matchbild.
Ashley Young 6
Inbytt ’70. Se ovanstående kommentar.
Marouane Fellaini 6
Inbytt ’76. Kom in och gjorde det han kunde, med en tydlig roll men det resulterade inte i någonting nämnvärt framåt.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS