Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Ingen köpoption på Januzaj; kontraktserbjudandet till De Gea kvar

  • BBC:s Simon Stone skriver på Twitter att Borussia Dortmund inte har någon köpoption på Adnan Januzaj och att Januzaj kommer att vara tillbaka i United nästa säsong. Det gillar vi. [Twitter/Simon Stone]
  • [De Gea] behöver vara professionell och gå vidare från det här kapitlet. Jag hoppas att han börjar spela igen och är glad. Och om han spelar bra kan vi ta med honom [till EM]. Annars, om han inte spelar blir det väldigt svårt för honom att vara med,” säger Spaniens förbundskapten Vicente del Bosque. [Guardian]
  • Enligt Marca, som vi ju alltid litar på, ska Manchester Uniteds kontraktserbjudande till David de Gea stå kvar. Och den spanska tidningen hävdar att De Gea inte utesluter att skriva på. Kontraktserbjudandet från United ska vara värt 2,3 miljoner euro mer per säsong än vad De Gea skulle ha fått i Real Madrid. [Marca]
  • Uniteds bortamatch mot Rochdale i den första omgången av Manchester Senior Cup kommer att spelas på Hyde Uniteds arena den 9 september klockan 20.00. [Twitter/Manchester United]
  • Uppdatering: Manchester United har annonserat ännu en ny global sponsor. Det är HCL som blir klubbens första officiella ”Digital Transformation Partner”. [Manchester United]
  • Till sist ett (inte så värst? det kan ju vara översättningen som strular) betryggande uttalande från Bastian Schweinsteiger om situationen i United: ”Det är inte så illa som ni tror.