Bråket med Real Madrid fortsätter

Manchester United och Real Madrid är inte bästa vänner. Den saken är helt klar.

Jag tycker att vad [Manchester United] saknar är erfarenhet,” säger Reals president Florentino Perez till Cadena SER (citat via Guardian). ”Vi har missat spelare förut, Franck Ribery och Patrick Vieira till exempel. Men det som är överraskande är att någon vill göra en affär och bara startar processen tolv timmar innan. Vi har arbetat med dem tidigare. Med Peter Kenyon och David Gill och med Sir Alex Ferguson.

Vi har fortfarande ett bra förhållande till Manchester United men det här är exakt samma sak som hände förut med Coentrao och Herrera och vi trodde att de skulle han lärt från det som hände förut.

Perez menar att det är ”en lögn” att United skulle ha bjudit 100 miljoner euro för Gareth Bale och hävdar att han aldrig trodde att Sergio Ramos skulle lämna Real.

Manchester United har såklart en annan version av verkligheten än Real Madrid.

Faktan talar för sig själv. Det engelska fotbollsförbundet är beredda att backa vår version att dokumenten var i tid,” säger en talesperson för Manchester United (BBC).

Vi vill alla skylla på andra men om du låter en glida mellan fingrarna in i nätet så är ansvaret i slutändan ditt.

De flesta bedömare, både i England och Spanien, tycks vara överens om att Manchester United har rätt i det här fallet. I Spanien har det till och med viskats om att Real ska ha saboterat affären med vilja, då Reals supportrar inte var nöjda med affären.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS