Martial debuterade, McNair och Schweinsteiger mot EM

  • Anthony Martial gjorde igår kväll debut i det franska landslaget. Martial ersatte Benzema då det återstod en dryg kvart i träningslandskampen borta mot Portugal. Det stod 0-0 när Martial kom och Martial var därmed på planen när Valbuena sköt matchens enda mål på frispark. Morgan Schneiderlin började på bänken men spelade hela andra halvlek som defensiv mittfältare.
  • Tyskland gjorde sitt jobb och hemmabesegrade Polen med 3-1 i EM-kvalet. Ordningen i grupp D är därmed återställd med Tyskland i topp. Lagkapten Bastian Schweinsteiger spelade hela matchen och drog på sig en varning.
  • Nordirland stormar mot EM. Man vann med 3-1 borta mot Färöarna igår kväll. Det var länge en jämn match men när Edmundsson blev utvisad efter 64 minuter avgjordes matchen. Sju minuter senare tog Nordirland ledningen och elva minuter senare fastställdes slutresultatet. Paddy McNair fick komma in tre minuter senare och gjorde därmed sin första tävlingsmatch i landslaget. Jonny Evans spelade hela matchen. Nordirland säkrar en EM-plats om man vinner mot Ungern på måndag. Vid en förlust blir läget dock knivigare.
  • Sergio Romero spelade hela matchen när Argentina vann med hela 7-0 mot Bolivia i en träningslandskamp. Marcos Rojo satt på bänken hela matchen.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS