Martial debuterade, McNair och Schweinsteiger mot EM

• Anthony Martial gjorde igÃ¥r kväll debut i det franska landslaget. Martial ersatte Benzema dÃ¥ det Ã¥terstod en dryg kvart i träningslandskampen borta mot Portugal. Det stod 0-0 när Martial kom och Martial var därmed pÃ¥ planen när Valbuena sköt matchens enda mÃ¥l pÃ¥ frispark. Morgan Schneiderlin började pÃ¥ bänken men spelade hela andra halvlek som defensiv mittfältare.
  • Tyskland gjorde sitt jobb och hemmabesegrade Polen med 3-1 i EM-kvalet. Ordningen i grupp D är därmed Ã¥terställd med Tyskland i topp. Lagkapten Bastian Schweinsteiger spelade hela matchen och drog pÃ¥ sig en varning.
  • Nordirland stormar mot EM. Man vann med 3-1 borta mot Färöarna igÃ¥r kväll. Det var länge en jämn match men när Edmundsson blev utvisad efter 64 minuter avgjordes matchen. Sju minuter senare tog Nordirland ledningen och elva minuter senare fastställdes slutresultatet. Paddy McNair fick komma in tre minuter senare och gjorde därmed sin första tävlingsmatch i landslaget. Jonny Evans spelade hela matchen. Nordirland säkrar en EM-plats om man vinner mot Ungern pÃ¥ mÃ¥ndag. Vid en förlust blir läget dock knivigare.
  • Sergio Romero spelade hela matchen när Argentina vann med hela 7-0 mot Bolivia i en träningslandskamp. Marcos Rojo satt pÃ¥ bänken hela matchen.