U18: Newcastle – Man Utd 3-2

3-0 blev 3-2. Men närmare än så kom inte United i bortamötet med Newcastle trots en fin slutforcering. Rashford och Dearnley gjorde Uniteds mål i matchen.

Det var en match som präglades av mer kamp än skönspel och de heta målchanserna uteblev inledningsvis. Newcastle var dock det lag som skulle ta ledningen, i slutet av första halvleken, när målvakten Dorrington missbedömde ett inspel och 1-0 var resultatet i halvtid.

Direkt i inledningen av den andra halvleken ökade Newcastle på till 2-0. 3-0 kom utav bara farten och det var samme målskytt alla tre gånger i McNall. Det väckte United som plötsligt insåg att det var match och började satsa framåt, gjorde reducerade först genom Rashford och sedan genom Dearnley. Men trots fyra minuters stopptid hann inte United med ett till mål och man fick åtminstone åka hem med hedern i behåll efter en stark slutforcering. Det var för övrigt Newcastles första vinst den här säsongen.

Newcastle – Manchester United 3-2 (1-0)

Uniteds mål: Rashford, Dearnley
United: Dorrington – Reid, Dunne, Warren, Hamilton (Sang 46) – Gribbin, Kehinde (Gomes 78), Scott, Dearnley – Diedrick-Roberts, Rashford