Carrick skadad, missar landskamp

Det var meningen att Michael Carrick skulle ha startat för England mot Schweiz imorgon. Så blir det inte. Carrick har återvänt till Manchester United med en skada, vilket United bekräftar på sin hemsida. Vi får ingen information varken om vilken typ av skada det handlar om eller hur allvarlig skadan är. Carrick kommer nu att undersökas närmare, men vi kan åtminstone förutsätta att han är ett stort frågetecken inför matchen mot Liverpool på lördag.

Uppdatering: Roy Hodgson berättar att det rör sig om en vadskada som inte tros vara långsiktig.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS