Lånekollen 15/16 – vecka 36

Will Keane, Preston, har varit spellediga under veckan.

Ben Pearson, Barnsley, spelade inte i mötet med Scunthorpe i Johnstone’s Paint Trophy, som är en sorts ligacup för lag från League One och League Two. Spelade sedan hela matchen, och drog i vanlig ordning på sig ett gult kort, när Barnsley föll tungt hemma mot Shrewsbury med 1-2. Segermålet för gästerna kom på stopptid.
Joe Rothwell, Barnsley, spelade 81 minuter innan han blev utbytt i cupmötet med Scunthorpe. Barnsley ledde då med 2-0 och vann till slut matchen med 2-1. Satt sedan på bänken matchen igenom hemma mot Shrewsbury.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt på bänken hela matchen när Morecambe vände ett underläge 0-2 till seger 4-2 mot Yeovil.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS