Notiser: Carricks skada inte långsiktig

  • Roy Hodgson har kommenterat Michael Carricks skada. Englands förbundskapten säger att det rör sig om en vadskada och att den preliminära undersökningen pekar på att det inte är en långsiktig skada. [Twitter/Oliver Kay]
  • Uniteds U21-tränare Warren Joyce säger att United tvingades tacka nej till att låna ut spelare då truppen är för tunn. Han indikerar också att Ro-Shaun Williams och Axel Tuanzebe kommer att spela med U21 under säsongen, vilket i sin tur gör att U18 får kort om folk. [Twitter/Doron Salomon, 2]
  • Warren Joyce kan se fram emot ett möte med Oldham Athletic i kvartsfinalen i Manchester Senior Cup. Datum för matchen meddelas senare. Vinnarna möter Bury i semifinal, medan Bolton möter Manchester city i den andra semifinalen. [Manchester United]
  • Till sist Daley Blind tillsammans med sin pappa:


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS