Ashley Fletcher gjorde hattrick för Reserverna

Uniteds Reserver, eller snarare U21 kanske, besegrade under onsdagskvällen Rochdale i Lancashire Senior Cup med 3-2 efter att Ashley Fletcher gjort hattrick för United.

United reste den korta sträckan till Rochdale för match i första omgången i cupen. Det var också United som öppnade klart bäst och redan efter tio minuter hade Ashley Fletcher satt sin första boll i nät efter ett dåligt uppspel från Rochdale. 2-0 kom endast åtta minuter senare när målvakten missbedömde en långboll från Goss totalt och Fletcher rann igenom och kunde slå in bollen i det öppna målet.

Rochdale gav sig inte och kunde efter några missade målchanser reducera på stopptid i den första halvleken. United verkade dock inte nämnvärt påverkade av reduceringsmålet och endast två minuter in i den andra halvleken rivs Borthwick-Jackson ner och domaren pekar på straffpunkten. Målvakten går tidigt och Fletcher sätter straffen mitt i målet utan problem och hattricket är ett faktum.

Rochdale var långt ifrån ofarliga och Henderson i Unitedmålet tvingades hela tiden vara alert. Men efter dryga timmens spel fick Rochdale utdelning igen och kunde reducera, efter en straffspark. Rochdale tryckte på ordentligt efter det, men Henderson i målet ville annat och stod för flera bra räddningar varav en fantastisk räddning.

United kunde dock till slut hålla undan och vinna med 3-2. Ett bra test då Rochdale hade flera rutinerade spelare som är vana vid att spela a-lagsfotboll.

Rochdale – Manchester United 2-3 (1-2)

Uniteds mål: Fletcher (10, 18, 47 str)
United: Henderson – Varela, Tuanzebe, Love, Borthwick-Jackson – Riley (Rashford 68), Redmond, Goss, Harrop (El Fitouri 77), Weir – Fletcher