Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Notiser: Truppen för Uefa Youth League registrerad

 • Vi noterar att truppen för Uefa Youth League nu har registrerats på Uefas hemsida. Några saker att notera:
  1. Den belgiska målvakten Ilias Moutha Sebtaoui registreras. Det får ses som en bekräftelse på att United har värvat honom. Vi rapporterade om honom i maj. Under det nyss avslutade landslagsuppehållet representerade han Belgiens U17-landslag. Han finns fortfarande inte med i U18-truppen på Uniteds hemsida.
  2. Travis Johnson och Regan Poole saknas, av oklar anledning, i truppen. Klubbarna kan dock revidera listan senast sju dagar före varje match.
  3. Tre överåriga spelare får registreras. Det blev Matthew Willock, Devonte Redmond och Scott McTominay. Man får inte revidera vilka överåriga spelare som registreras annat än om spelaren byter klubb eller blir långtidsskadad.
  4. Massor av matnyttig information finns i ungdomstruppen här på Muss.se.
 • Jake Livermore har erkänt sig skyldig till dopningsbrott. Han klarar sig dock undan straff. Livermore tog kokain efter att hans son dog. Därmed bedömdes omständigheterna vara sådana att han inte skulle straffas. [FA]
 • I samband med att det uppdagades att Livermore hade testats positivt för kokain valde Hull att stänga av honom. Efter FA:s beslut väljer Hull nu att häva den avstängningen. [Hull]
 • Chris Smalling har nominerats till månadens spelare i Premier League. [Twitter/Manchester United]
 • Sadiq El Fitouri var med i Libyens trupp då de kvalade till de afrikanska mästerskapen. Libyen förlorade med 2-1 mot Kap Verde. Uppgifter om El Fitouris har visat sig vara mycket svåra att hitta. Det afrikanska fotbollsförbundet listar inte laguppställningarna på sin hemsida. Och Libyens fotbollsförbund tycks inte ens ha någon hemsida (Wikipedia hänvisar till en ickeexisterande hemsida) medan Kap Verdes fotbollsförbund har en högst bristfällig hemsida.