Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Resultat: United klassen bättre än Liverpool

Embed from Getty Images

Anthony Martial slog till med ett drömmål när Manchester United visade att man är klassen bättre än Liverpool. Martials mål innebar 3-1, en kort stund efter att Benteke snubblat in ett reduceringsmål för Liverpool. Slutresultatet blev just 3-1.

Sammanfattning av första halvlek:

Inför andra halvlek kom Ashley Young in för Memphis. Han började med att vinna en frispark. När alla sprang mot samma yta såg Juan Mata att Daley Blind var helt fri utanför straffområdet. Blind gjorde inget misstag och placerade enkelt in 1-0.

Det såg ut att bli Blinds match. En stund efter 1-0 räddade han på mållinjen.

United tog ledningen med 2-0 när Ander Herrera fälldes i straffområdet och fick straff. Herrera tog straffen själv.

Det såg ut att bli en enkel seger. Men i den 84:e minuten trollade Benteke fram 2-1 med en fantastisk cykelspark. Ett par minuter senare klev dock Martial in i handlingen. Han fick bollen från Young och sprang i cirklar runt tre förvirrade försvarare, där Lucas blev så yr att han tvingades bytas ut, och satte sedan behärskat bollen vid bortre stolpen.

Louis van Gaal fortsätter att äga Brendan Rodgers och Liverpool. Inkluderat träningsmatchen i USA förra året har han fyra raka segrar och 11-3 i målskillnad.

SÅJA!