Kallelse till årsmöte

Muss ska på uppdrag av Manchester United Supporters Club Scandinavia hålla ett officiellt årsmöte för svenska den delen Manchester United Swedish Supporters i Stockholm.

Plats: O´Learys, Liljeholmstorget 7 i Stockholm
Tid: Lördagen den 26 september kl 13.00.

Mötet är öppet för alla som är medlemmar i Manchester United Supporters Club Scandinavia.

Anmälan om du kommer på mötet till Anna i Muss Stockholm på stockholm@muss.se senast 24 september så vi kan boka platser. Uppge ditt medlemsnummer vid anmälan. Kaffe bjuder vi på och lottar ut en souvenir bland deltagarna.

Valberedningens förslag och dagordningen för mötet med mera kommer att läggas upp på Muss.se veckan innan årsmötet.

Efter årsmötet kommer vi att givetvis att ha en supporterträff tillsammans med Muss Stockholm, detta i samband med Uniteds match mot Sunderland. Supporterträffen kommer också den att hållas på O’Learys Liljeholmstorget. Vi kommer att vara på plats från tretiden och avspark är klockan fyra. Anmäl gärna till stockholm@muss.se om du tänkte dyka upp!
Uppdatering: För att det ska kunna bli supporterträff krävs det såklart att matchen visas på teve. Vi återkommer.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS