U18: United – Wolves 3-0

Uniteds U18-lag tog en övertygande seger när man besegrade Wolverhampton på hemmaplan med klara 3-0. Marcus Rashford, Callum Gribbin och Jake Kenyon gjorde målen.

United inledde också matchen övertygande, och efter två ramträffar väntade man bara på ledningsmålet för United. Vi fick vänta till den 29:e matchminuten innan Marcus Rashford gav United ledningen. Två minuter innan paus utökade United sin ledning till 2-0 efter en frispark från Callum Gribbin. Det var dock en inläggsfrispark som passerade allihopa och ställde målvakten.

I den andra halvleken utökade United sin ledning när Wolvesmålvakten inte kunde hålla Jake Kenyons skott och 3-0 efter 57 minuter var ett faktum. United slappnade sedan av och vi fick se en ganska öppen match men trots chanser åt båda håll så stod resultatet sig och United inkasserade tre poäng.

Manchester United – Wolverhampton 3-0 (2-0)

Uniteds mål: Rashford (29), Gribbin (43), Kenyon (57)
United: Byrne – Warren, Williams, Dunne, Reid – Dearnley (Diedrick-Roberts, 81), Scott, Whelan, Kenyon (Boonen, 81) – Gribbin, Rashford