Rojo och McNair skadade

Louis van Gaal säger i en intervju i MUTV att både Marcos Rojo och Paddy McNair är skadade och missar matchen mot Ipswich imorgon. Därmed får Phil Jones chansen i truppen, trots att han inte är redo än.

Rojo har en hamstringsskada och Paddy McNair har en mindre skada,” säger Van Gaal. ”Jag måste medge att på  grund av skadan på tre försvarare [med Shaw] ska jag ha Jones på bänken trots att han inte är fit.

Vi får ingen närmare information om Rojos och McNairs status inför matchen mot Sunderland på lördag.

Van Gaal kommer också med ett närmast bisarrt uttalande om James Wilson och Jesse Lingard, som båda gjorde mål för U21 igår. ”Jag behöver dem inte, så de kan en dag ledigt och sedan på torsdag kommer de vara fräscha och kan träna.

Citat: Manutd.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS