Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Stockholm på lördag

Muss Stockholm kallar till supporterträff på Retro Bar Hornsgatan (Södermalm/Hornstull) på lördag. Supporterträffen är i samband med Manchester Uniteds hemmamatch mot Sunderland, med samling från 15.30.

Tidigare på lördagen hålls Muss årsmöte på O’Learys Liljeholmstorget. Deltagare på årsmötet har förtur till platserna på supporterträffen och vi vill göra er uppmärksamma på att antalet platser på supporterträffen är begränsade. Anmälan både för årsmötet och för supporterträffen görs till stockholm@muss.se.

Dag: Lördag 26 september
Samling: 15.30
Match: Manchester United – Sunderland
Matchstart: 16.00
Plats: Retro Bar Hornsgatan (Södermalm/Hornstull)
Anmälan: stockholm@muss.se


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.