Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Advocaat: Oavgjort skulle vara ett fantastiskt resultat

Sunderlands manager Dick Advocaat har pratat med media inför morgondagens match mot Manchester United.

  • Om United: ”Om du har oavgjort [på Old Trafford] har du ett fantastiskt resultat. De är ett lag som kommer att slåss om mästerskapet. Du har inget att förlora mot United och om vi är bra organiserade, och försöker såra dem, så varför inte? […] Normalt ska United besegra oss men vi kan ge dem en riktigt tuff tid. Det kommer att hända, ni kommer att se.
  • Skadeläget:Rodwell är tveksam och Defoe har lite problem med sin hamstring, men jag tror att han kommer att vara okej.
  • Om Sunderland: ”Vi är fortfarande positiva och har en bättre trupp än förra säsongen. […] Jag tycker fortfarande, med min erfarenhet, att om du tar in spelare tar det tid. De behöver bli vana med ligan och laget.

Citaten hämtade från Sunderlands Twitter.

Advocaat har mött Louis van Gaal förr. Världen var annorlunda då.