Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

James Wilson har skrivit nytt kontrakt

Embed from Getty Images

Manchester United har precis meddelat att anfallaren James Wilson har skrivit på ett nytt kontrakt. Det nya kontraktet gäller till 2019, med en option på ytterligare ett år.

Wilson, som fyller 20 år den 1 december (han är fyra dagar äldre än Anthony Martial) har tillhört Manchester United hela karriären. Han upptäcktes av United redan som sjuåring och han började spela med klubbens pojklag 2003. Han debuterade i juniorlaget våren 2011.

Wilson etablerade sig i U21 under säsongen 2013/14 och under Ryan Giggs korta sejour som manager fick han också debutera i a-laget. Han slog till med två mål i debuten mot Hull.

Under förra säsongen var han för första gången en av a-lagstruppen på allvar. Han sköt två mål på totalt 17 matcher och han står nu på fyra mål på 18 matcher (dock bara fem matcher från start).

James Wilson:

Jag har varit i United sedan jag var sju år gammal och har verkligen njutit av min tid här hittills. Att växa upp i klubben har varit en otrolig upplevelse och jag känner att det ger mig ett bra läge att fortsätta min utveckling som en Manchester United-spelare Jag är mycket glad att ha skrivit på ett nytt kontrakt och ser fram emot att vara en del av laget många år framöver.

Louis van Gaal:

James är en av de starkast lysande unga engelska talangerna och vi är mycket glada att han har skrivit ett nytt kontrakt. Han är en väldigt talangfull anfallsspelare och har ett bra öga för mål. Hans utveckling fortsätter i rätt riktning och det är uppenbart att se att han har en fin framtid framför sig.

Spelarprofil James Wilson.


Källa: Manutd.com