Manchester United – Sunderland 3-0: Memphis Depays första Premier League-mål

Efter en trevande första halvlek där United visserligen lyckades ta ledningen med 1-0 blev det till slut en komfortabel seger för United. 1-0 gjordes efter en helt fantastisk långboll från Daley Blind, som till slut hamnade hos Memphis och resulterade i hans första Premier-League-mål för säsongen. Övriga mål gjordes av Wayne Rooney och Juan Mata. Det var även Rooneys första Premier League-mål för säsongen, vilket var välbehövligt för strikern som Van Gaal fortfarande tror kan göra 25 mål.

Embed from Getty Images


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS