Lånekollen 15/16 – vecka 39

Will Keane, Preston, spelade hela matchen när Preston åkte ut ur ligacupen efter förlust i förlängning mot Bournemouth. Det stod 1-1 efter 90 minuter och 2-2 efter 120 minuters spel vilket innebar straffläggning. Keane gjorde mål på sin straff och blev också utsedd till matchens lirare, det mesta av Prestons anfallsspel gick via Keane som dock inte var direktinvolverad i något av Prestons mål. Spelade sedan 65 minuter innan han blev utbytt när Preston spelade 1-1 mot Wolves. Preston ledde länge med 1-0 och hade två man utvisade på slutet när Wolves kvitterade på stopptid.

Ben Pearson, Barnsley, spelade 75 minuter i 2-0-segern över Gillingham hemma. Pearson öppnade målskyttet i den 18:e minuten och när han väl blev utbytt stod det redan 2-0.
Joe Rothwell, Barnsley, var inte med i truppen den här gången.

Adnan Januzaj, Dortmund, satt på bänken hela matchen när Dortmund spelade 1-1 borta mot Hoffenheim. Dortmunds första poängtapp i ligan. Trots att man gjorde tre offensiva byten så blev Januzaj alltså kvar på bänken matchen igenom. Blev sedan inbytt i ligamatchen hemma mot Darmstadt med halvtimmen kvar, då låg Dortmund under med 0-1. Tämligen omgående kvitterade Dortmund, och med 20 minuter kvar tog man också ledningen när Pierre-Emerick Aubameyang satte 2-1, framspelad av Januzaj. Det var dock gästerna som fick sista ordet när de kvitterade på stopptid.

Tyler Blackett, Celtic, spelade hela cupmatchen mot Raith Robers som mittback när Celtic vann med 2-0. Satt sedan på bänken matchen igenom när Celtic spelade 0-0 hemma mot Hearts.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt på bänken hela matchen när Morecambe spelade 0-0 borta mot Oxford United.

Liam Grimshaw, Motherwell, spelade högerback när Motherwell åkte ur cupen efter förlust 3-2 efter förlängning (1-1 FT) borta mot Greenock Morton. Direkt efter förlusten fick Motherwells tränare Ian Baraclough sparken. Grimshaw fick sedan spela hela matchen när Motherwell besegrade Partick Thistle med 2-1 i ligan.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS