Rashfords dubbel gav U18 segern

Uniteds U18-lag tog en finfin bortaseger mot Middlesbrough när man vann med 2-1. Marcus Rashfords fina målform fortsatte när han satte två mål inom loppet av tio minuter i den första halvleken.

Marcus Rashford inledde målskyttet på i princip matchens första målchans när han, framspelad av ytterbacken Charlie Scott, säkert placerade in 1-0 på ett inspel. Endast nio minuter senare var det dags igen för Rashford, som höll undan för försvarare och säkert placerade in 2-0 vilket stod sig halvleken ut.

Den andra halvleken spelade United kontrollerat och tillät inte hemmalaget att komma till några vassare chanser. Men med tio minuter kvar sprack det, då Mitchell Curry i hemmalaget vackert placerade in reduceringen. Sista tio fick United kämpa ordentligt för segern, och även om inbytte Angel Gomes prickade stolpen för United så var det Middlesbrough som tryckte på men United red ut stormen och tog en meriterande seger mot ett notoriskt starkt Middlesbrough.

Middlesbrough – Manchester United 1-2 (0-2)

Uniteds mål: Rashford (23, 32)
United: Dorrington – Warren, Williams, Dunne (Diedrick-Roberts 46), Scott – Whelan, Kehinde (Gomes 59) – Dearnley, Gribbin, Kenyon – Rashford