Carrick, Herrera, Rojo och Valencia missade dagens träning

Kvartetten Michael Carrick, Ander Herrera, Marcos Rojo och Antonio Valencia saknades när Manchester United idag tränade inför morgondagens Champions League-match mot Wolfsburg. Däremot var Paddy McNair tillbaka i träning. Louis van Gaal håller presskonferens om en timme och då får vi förhoppningsvis bättre besked om spelarnas status.

Ungdomskvartetten Josh Harrop, Donald Love, Guillermo Varela och James Weir tränade idag med a-laget.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS