Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Foto: Säsongens officiella lagbild

Embed from Getty Images

Manchester United har nu publicerat den här säsongens officiella lagbild, i några olika versioner med olika kläder, med och utan ledare. Vi passar också på att bjuda på några bilder från dagens träning, där Harrop, Love, Varela och Weir (de är inte med på den officiella lagbilden) deltog, medan Carrick, Herrera, Rojo och Valencia saknades.

Övre raden från vänster: Antonio Valencia, Daley Blind, Anthony Martial, Morgan Schneiderlin, Chris Smalling, Marouane Fellaini, Marcos Rojo, Phil Jones, Paddy McNair, James Wilson, Andreas Pereira
Mittersta raden från vänster: Gary Walker (massör), Marcel Bout (motståndarcoach), Dr Steve McNally (klubbläkare), Luke Shaw, Sergio Romero, David de Gea, Sam Johnstone, Bastian Schweinsteiger, Frans Hoek (målvaktstränare), Alec Wylie (materialförvaltare), Neil Hough (chefsfysioterapeut)
Främre raden från vänster: Matteo Darmian, Ander Herrera, Memphis Depay, Albert Stuivenberg (a-lagstränare), Wayne Rooney, Louis van Gaal (manager), Michael Carrick, Ryan Giggs (assisterande manager), Juan Mata, Jesse Lingard, Ashley Young

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images
(Love till höger, bilden ovan.)
Embed from Getty Images
(Varela, bilden ovan.)
Embed from Getty Images
(Harrop, bilden ovan.)
Embed from Getty Images
(James Weir, bilden ovan.)