Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Länktips: Cantona, Edwards och pengar

Idag är det 20 år  sedan Eric Cantona gjorde comeback efter sin långa avstängning. Cantona slog till med ett straffmål i comebacken mot Liverpool, i en match som slutade 2-2. Det var den där säsongen då det skulle vara omöjligt för United att vinna eftersom man inte kan vinna med ungar.

Men Eric Cantona var ju ingen unge och han var fantastisk då United stormade till en (då) unik andra dubbel. Lika fantastisk var Peter Schmeichel, inte heller någon unge, i mål.
Hoppa till Manutd.com för ett sammandrag av Cantonas comeback!

Också dagsaktuellt är att det idag skulle ha varit Duncan Edwards 79:e födelsedag. Det är omöjligt att veta hur bra Edwards kunde ha blivit. Det vi vet är att han var den enda spelaren som fick Sir Bobby Charlton att känna sig underlägsen, detta trots att Edwards liv stals efter flygolyckan i München då han fortfarande bara var 21 år gammal.
Över på Theunitedpages.com skriver Tom Clare om Edwards. Läs!

Avslutningen här är lite mer svårsmält, då det är en lång genomgång av Manchester Uniteds ekonomi, signerad bloggaren Swiss Ramble. Om jag minns rätt är han Arsenalsupporter. Poängen med att notera detta är att betona att det är en tämligen opartisk genomgång, Swiss Ramble har ingen egen agenda.
Manchester United – What Difference Does It Make? [Swiss Ramble]