Spelarbetyg: Manchester United – Wolfsburg

United besegrade Wolfsburg med 2-1 och tog tre viktiga poäng hemma på Old Trafford. Juan Mata och Chris Smallings mål vände matchen efter bortalagets öppningsmål. 

Embed from Getty Images

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea 6
Frånsett målet där han lämnades ensam på grund av backlinjens agerande hade han en relativt lugn afton.
Antonio Valencia 5
Utbytt ’45. Skall inte få all kritik gällande målet men hans agerande är fortfarande under den nivå som en högerback skall företa sig i United.
Chris Smalling 8
Gjorde matchens vinnande mål och defensivt går han från klarhet till klarhet för varje match som går! Ett måste att han är skadefri för att säsongen skall fortgå på samma sätt.
Daley Blind 6
Imponerade inte lika mycket som sin mittbackskollega. Vi vet och alla andra vet att han i grunden inte är van att spela mittback vilket också syntes ikväll.
Matteo Darmian 6
Gjorde en okej insats till vänster men hade även han problem med snabbheten i Wolfsburgs anfall, likt Blind.
Bastian Schweinsteiger 7
Utbytt ’70. Nyttig insats på mittfältet i en match där hans erfarenhet är ovärderlig. Tröttnade i andra halvleken och fick en varning, helt felaktig.
Morgan Schneiderlin 7
Frånsett varning samt en tackling som mycket väl kunde gett ett andra gult kort så gjorde han ett viktigt hemåtjobb och allround-insats.
Juan Mata 9
Låg bakom allting av det farliga framåt. Straffmålet samt en helt fantastisk klack fram till Smalling. Bäst på plan!
Wayne Rooney 5
Tröttnade för länge sedan på dessa insatser från kaptenen. Missade dessutom ett givet läge framspelad av Martial. Kan inte få fortsätta spela regelbundet när han presterar på en sådan konstant låg nivå.
Memphis Depay 6
Utbytt ’60. Visade stundtals upp sina kvaliteter men allt som oftast brister det i avslutningslägen eller bolltapp i onödiga situationer. Fortfarande en rå talang som måste få testa och göra det han är bra på, men detta var inte en av hans bättre insatser i United.
Anthony Martial 8
Hans snabbhet och oberäknelighet skapade konstanta problem för Wolfsburg. Kom tyvärr inte till så många avslutningslägen själv men ännu en mycket lovande insats.
Ashley Young 7
Inbytt ’46. Kom in och tog förvånande nog hand om högerbacksplatsen där han inte gjorde bort sig på något sätt. Skapade dessutom en del farligheter genom ständiga löpningar framåt och var inblandad i andra målet.
Andreas Pereira 6
Utbytt ’60. Roligt att han fick sin debut och det visar på ett förtroende från LVG, men han fick inte mycket uträttat efter sitt inhopp. Matchbilden som blev sista 20 minuterna hjälpte heller inte honom.
Phil Jones 6
Inbytt ’70. Kom in för att stabilisera och ta hand om Wolfsburgs nyinsatta förstärkningar i anfallet, där Blind hade fått problem. Hanterade det väl och det är skönt att ha honom som back-up nu när vi redan har ett par skador i backlinjen.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS