Notiser: Beckham och Sir Alex i välgörenhetsmatch på Old Trafford

  • Sir Alex Ferguson återvänder till Old Trafford som manager! Ja, givetvis inte som manager för Manchester United men väl som ledare för ett stjärnlag med spelare från Storbritannien och Irland. David Beckham är kapten för laget och det blir förmodligen första gången duon förenas i samma fotbollslag sedan Beckham lämnade United 2003. Det rör sig om en välgörenhetsmatch för Unicef, där ett världslag under ledning av Carlo Ancelotti står för motståndet. Ancelotti har Zinedine Zidane som kapten. Matchen spelas lördagen den 14 november. [Manchester United]
  • Marouane Fellaini är förstås med i den belgiska truppen som ska spela EM-kval mot Andorra och Israel. Adnan Januzaj saknas dock, trots att det belgiska laget har problem med skador. [Twitter/Belgian Red Devils]
  • David de Gea och Juan Mata är med i den spanska landslagstruppen. Däremot får Ander Herrera fortsätta att vänta på landslagsdebuten. [Twitter/Selección Española]
  • Anthony Martial får förstås plats i den franska landslagstruppen. [Franska fotbollsförbundet]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS