Monaco: United var drömmen för Martial

Anthony Martial hade erbjudanden från en annan klubb än Manchester United. Det hävdar åtminstone Monacos vicepresident Vadim Vasilyev: ”Det var en annan klubb som erbjöd ännu mer än United. Jag kommer inte att säga hur mycket men det fasta priset, utan tilläggen, var ännu bättre. […] Men pojken ville gå till Manchester, det var hans dröm.

Arsene Wenger var förstås först (Wenger är ju alltid först) med att upptäcka Martial: ”Vi har alltid gillat honom, även när han var i Lyon.” Så varför slog inte Arsenal till? ”Jag var överraskad att de sålde honom. […] Jag trodde att de inte skulle sälja honom det här året. […] Jag trodde att de skulle hålla sitt ord, han var inte till salu. […] Så vi gjorde aldrig något försök att värva honom.

Källor: Independent, Guardian

 


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS