Lånekollen 15/16 – vecka 40

Will Keane, Preston, fick 56 minuter innan han blev utbytt vid underläge borta mot Sheffield Wednesday med 2-0. Matchen slutade sedan 3-1. Det går onekligen tungt för Preston som ligger näst sist i tabellen.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley föll borta mot Doncaster med 2-1.
Joe Rothwell, Barnsley, var tillbaka i truppen efter en lättare skada men fick sitta på bänken matchen igenom.

Adnan Januzaj, Dortmund, spelade 84 minuter innan han blev utbytt borta mot PAOK. Januzaj skapade, enligt statistiken, fem chanser under sin tid på planen. Men lämnade den ändå poänglös i matchen som slutade 1-1. Blev sedan inbytt i stormatchen mot Bayern Munchen i minut 53, då låg Dortmund redan under med 3-1. Matchen slutade 5-1 till hemmalaget.

Tyler Blackett, Celtic, fick hoppa in sista tio minuterna mot Ajax i Europa League. Matchen slutade 2-2 vilket också var ställningen när Blackett äntrade planen. Fick sedan spela hela matchen när Celtig bortaslog Hamilton med 2-1.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt på bänken hela matchen när Morecambe förlorade hemma mot Luton med 3-1. Det var det sista O’Hara gjorde i Morecambe då han nu är tillbaka i United igen.

Liam Grimshaw, Motherwell, fortsätter att få speltid i sin nya klubb. Det blev återigen 90 minuter för Grimshaw, dock förlorade hans Motherwell borta mot Dundee FC med 2-1.

Donald Love, Wigan, fick debutera med 20 minuter kvar av matchen mot Walsall. Wigan hade just fått en utvisning och Love kom in för att försvara den poäng man hade vilket laget lyckades med då matchen slutade 0-0.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS