McNair till EM, assist för Martial

• Paddy McNair och Nordirland är klara för EM! Detta efter en säker 3-1-seger hemma mot Grekland. McNair startade som högerback och hjälpte sitt land till en 3-0-ledning. Sedan gjorde förbundskaptenen misstaget att byta ut McNair och vips sÃ¥ reducerade Grekland. Nu var det dock så lite tid kvar att Grekland inte hann med nÃ¥got mer. Nordirland är därmed klara för EM med en match till godo.
  • Bastian Schweinsteiger vilades med en muskelskada när Tyskland skulle säkra EM-biljetten borta mot Irland. Landslagskaptenen saknades och Tyskland kunde inte spräcka den irländska nollan trots total dominans. Irland fick en kontring och passade dÃ¥ pÃ¥ att göra matchens enda mÃ¥l. Tyskland har ändÃ¥ nästan hela kroppen i EM. Det räcker med en poäng hemma mot Georgien pÃ¥ söndag. Skulle det mot all förmodan misslyckas gÃ¥r Tyskland ändÃ¥ till EM sÃ¥ länge matchen mellan Polen och Irland inte slutar lika. Schweinsteigers status är i skrivande stund oklar.
  • Anthony Martial gjorde sin första assist i landslaget dÃ¥ han mycket läckert friställde Benzema i Frankrikes 4-0-seger hemma mot Armenien. Martial blev inbytt efter 63 minuter. Även Morgan Schneiderlin började pÃ¥ bänken och han kom in samtidigt som Martial klev in pÃ¥ planen. Schneiderlin passade pÃ¥ att dra pÃ¥ pÃ¥ sig ett gult kort fyra minuter efter sitt inhopp. Vi konstaterar att Frankrike blev dubbelt sÃ¥ bra med Unitedspelarna pÃ¥ planen, utan dem behövde man en timme för tvÃ¥ mÃ¥l och med dem bara en halvtimme.
  • IgÃ¥r startade Timothy Fosu-Mensah när Hollands U19 vann med 9-0 mot Gibraltar i kvalet till EM. Fosu-Mensah blev utbytt efter 72 minuter. Holland fortsätter kvalet imorgon, dÃ¥ man möter Liechtenstein och en seger där innebär att man säkrar avancemang till nästa omgÃ¥ng.