McNair till EM, assist för Martial

  • Paddy McNair och Nordirland är klara för EM! Detta efter en säker 3-1-seger hemma mot Grekland. McNair startade som högerback och hjälpte sitt land till en 3-0-ledning. Sedan gjorde förbundskaptenen misstaget att byta ut McNair och vips så reducerade Grekland. Nu var det dock så lite tid kvar att Grekland inte hann med något mer. Nordirland är därmed klara för EM med en match till godo.
  • Bastian Schweinsteiger vilades med en muskelskada när Tyskland skulle säkra EM-biljetten borta mot Irland. Landslagskaptenen saknades och Tyskland kunde inte spräcka den irländska nollan trots total dominans. Irland fick en kontring och passade då på att göra matchens enda mål. Tyskland har ändå nästan hela kroppen i EM. Det räcker med en poäng hemma mot Georgien på söndag. Skulle det mot all förmodan misslyckas går Tyskland ändå till EM så länge matchen mellan Polen och Irland inte slutar lika. Schweinsteigers status är i skrivande stund oklar.
  • Anthony Martial gjorde sin första assist i landslaget då han mycket läckert friställde Benzema i Frankrikes 4-0-seger hemma mot Armenien. Martial blev inbytt efter 63 minuter. Även Morgan Schneiderlin började på bänken och han kom in samtidigt som Martial klev in på planen. Schneiderlin passade på att dra på på sig ett gult kort fyra minuter efter sitt inhopp. Vi konstaterar att Frankrike blev dubbelt så bra med Unitedspelarna på planen, utan dem behövde man en timme för två mål och med dem bara en halvtimme.
  • Igår startade Timothy Fosu-Mensah när Hollands U19 vann med 9-0 mot Gibraltar i kvalet till EM. Fosu-Mensah blev utbytt efter 72 minuter. Holland fortsätter kvalet imorgon, då man möter Liechtenstein och en seger där innebär att man säkrar avancemang till nästa omgång.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS