Lånekollen 15/16 – vecka 41

Med landslagsspel i veckan har det inneburit uppehåll för majoriteten av de som är utlånade. Endast Ben Pearson och Joe Rothwell i Barnsley har varit aktiva. Donald Love:s Wigan har haft matcher, men Love har själv varit på landslagsuppdrag och därför inte varit tillgänglig för spel.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley föll hemma mot Crewe med 0-1. Pearson blev utsedd till matchens lirare i hemmalaget.
Joe Rothwell, Barnsley, satt på bänken matchen igenom.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS