De Gea höll nollan, matchträning för Jones

  • David de Gea vaktade målet och höll nollan när Spanien avslutade EM-kvalet med en 1-0-seger i Ukraina. Av statistiken att döma gjorde De Gea en mycket bra match – Ukraina hade elva skott på mål. De Gea blev varnad i slutet av matchen. Juan Mata började på bänken men blev inbytt efter 64 minuter. Mata fick ta över kaptensbindeln när han kom in.
  • Phil Jones fick välbehövlig matchträning när England vann med 3-0 borta mot Litauen. England var därmed hundraprocentiga i kvalet, tio segrar och 31-3 i målskillnad. Chris Smalling satt på bänken och fick därmed välbehövlig vila. Sedan tidigare vet vi att Michael Carrick och Wayne Rooney inte följde med till Litauen på grund av mindre skador.
  • Ro-Shaun Williams spelade hela matchen när Englands U17-landslag sent igår kväll spelade 0-0 i Chile. Det var den sista träningsmatchen inför U17-VM som inleds på lördag. Williams, tillsammans med mittbackskollegan DaSilva, fick god kritik på FA:s hemsida. Vi förutsätter att Williams kommer att vara given i startelvan i turneringen. Efter matchen hölls en straffläggning som Chile vann med 4-3 (det framgår inte vilka som gjorde mål i straffläggningen men Williams missade åtminstone ingen straff).
  • Timothy Fosu-Mensah spelade hela matchen när Hollands U19-landslag spelade 1-1 mot Frankrike i EM-kvalet. Båda lagen var redan på förhand klara för nästa omgång, Frankrike vann gruppen på fler gjorda mål (Holland mäktade ju bara med tolv mål på de tre matcherna).

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS