McNair kvar på sjukhus i Helsingfors, hem först imorgon

Paddy McNair fick en smäll när Nordirland i söndags spelade 1-1 i Finland. Han kunde spelade vidare en stund men blev utbytt i början på andra halvlek.

Enligt BBC drabbades McNair av en leverskada (ruptured liver) och han är kvar på sjukhus i Helsingfors. United ska ha skickat läkare till Helsingfors för att övervaka och McNair förväntas resa hem till Manchester imorgon. Han förväntas behöva två veckors rehabilitering.

Någon ytterligare uppdatering är inte att vänta förrän Louis van Gaal håller presskonferens på fredag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS