Stones och Coleman tillbaka mot United

Evertons försvarstalang John Stones ser ut att kunna göra comeback efter skadefrånvaro mot Manchester United på lördag. ”Jag tror att han kommer att vara redo,” säger Evertons manager Roberto Martinez till Evertons hemsida. ”Jag skulle säga att medicinskt är han redo nu. […] Det är bara en fråga om matchform.

Även Seamus Coleman lär vara tillgänglig mot United. Coleman hade inte spelat sedan i mitten på september men gjorde comeback när Irland förlorade mot Polen i EM-kvalet.

Martinez ser överlag en ljusning på skadefronten. Matchen mot United kommer förvisso för tidigt för kvintetten Leighton Baines, Tom Cleverley, Steven Pienaar, Muhamed Besic och Tony Hibbert, men alla fem torde vara tillgänglig för spel före nästa landslagsuppehåll.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS