Valencia vann, Romero höll nollan

  • Så är landslagsspelet slut för den här gången (ja, inte för Ro-Shaun Williams, han ska ju spela U17-VM, som börjar på lördag). Sist ut var Sergio Romero som höll nollan i Paraguay. Den argentinska glädjen var dock dämpad då även Paraguays målvakt höll nollan. Bara en poäng på två matcher för Argentina hittills i VM-kvalet.
  • Bättre går det för Ecuador som ju vann i Argentina i den första matchen. Antonio Valencias landslag vann med, precis som mot Argentina, med 2-0 mot Bolivia. Och precis som mot Argentina gjorde man 1-0 i den 81:a matchminuten. Valencia spelade förstås hela matchen.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS