Spanska domare på onsdag

Manchester United laddar för Manchesterderbyt med en tuff bortamatch mot CSKA Moskva på onsdag. Uefa har nu meddelat att Carlos Velasco Carballo kommer att döma matchen. Roberto Alonso och Juan Yuste är assisterande domare med Jesus Gil Manzano och Carlos Del Cerro som extra assisterande domare. Fjärdedomare är Angel Nevado Rodriguez.

Carballo är en meriterad domare med 24 Champions League-matcher på meritlistan. Han har dömt VM och EM och han var domare i Europa League-finalen 2011.

Han har dömt fyra Unitedmatcher, senast mot Bayern München den 1 april 2014, då Bastian Schweinsteiger blev utvisad i en match som slutade 1-1. Han dömde också när redan slutspelsklara United förlorade borta mot Galatasaray i gruppspelet 2012. Vidare dömde han två matcher i slutspelet 2011, segern hemma mot Marseille och segern borta mot Schalke.

Carballo har dömt CSKA Moskva en gång, i Manchester. Det var i gruppspelet 2013 då Manchester city vann med 5-2.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS