Derbydag (del 3, laguppställningarna): Valencia högerback

Det är ungefär en timme kvar tills det 170:e Manchesterderbyt drar igång på Old Trafford. Som ni säkert vet levereras laguppställningarna en timme innan match (75 minuter före match i Champions League), vilket betyder att vi nu vet hur lagen ställer upp den här dagen.

Det vi framför allt noterar är att Valencia startar som högerback, vilket innebär att Darmian bänkas. I övrigt är det samma lag som mot Everton. Mata in för Lingard är enda förändringen jämfört med matchen i Moskva.

Rojo fortsätter som vänsterback och Jones fortsätter bredvid Smalling. Schneiderlin och Schweinsteiger startar, vilket innebär att Carrick sitter på bänken. Herrera får tack och lov fortsatt förtroende.

För Manchester city noterar vi att Kompany startar i mittförsvaret.

Manchester United

De Gea
Valencia, Jones, Smalling, Rojo
Schweinsteiger, Schneiderlin
Mata, Herrera, Martial
Rooney

Avbytare: Romero, Blind, Darmian, Carrick, Lingard, Memphis, Fellaini

Manchester city: Hart, Sagna, Kompany, Otamendi, Kolarov, Fernando, Fernandinho, Toure, Sterling, De Bruyne, Bony
Avbytare: Caballero, Zabaleta, Demichelis, Mangala, Roberts, Navas, Iheanacho

Avspark 15.05.

COME ON UNITED!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS