Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 15/16 – vecka 43

Will Keane, Preston, kom in sista fem minuterna när Preston redan hade stängt matchen iochmed en 3-0 ledning borta mot Charlton. Satt sedan på bänken hela matchen när Preston spelade 0-0 borta mot serieledarna Brighton som ännu inte förlorat någon match.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen, och drog på sig ett gult kort, när Barnsley föll hemma mot Walsall med 0-2. Iochmed det gula kortet så var Pearson avstängd i hemmamötet med Fleetwood Town, gästerna vann matchen med 1-0.

Adnan Januzaj, Dortmund, blev kvar på bänken hela matchen i Europa League när Dortmund spelade borta mot Qabala och vann med 3-1. Fick sedan agera inhoppare när Dortmund besegrade Augsberg med hela 5-1 på hemmaplan. Januzaj kom in med kvarten kvar och ställningen 3-1.

Tyler Blackett, Celtic, satt på bänken matchen igenom när Celtic föll med 3-1 borta mot Molde, med Solskjaer som ny manager för norrmännen. Solskjaers kommentar inför matchen? ”Vi vinner med 3-1″… Satt sedan på bänken hela matchen när Celtic slog Dundee United med 5-0.

Liam Grimshaw, Motherwell, spelade hela matchen när Motherwell nådde 1-1 borta mot Aberdeen.

Donald Love, Wigan, satt på bänken hela matchen när Wigan besegrade Peterborough med 3-2 på bortaplan. Inledde sedan på bänken i bortamötet med Bradford City men fick komma in efter 51 minuter vid ställningen 0-0, tämligen omgående tog Wigan ledningen men Bradford kom tillbaka och kunde kvittera till 1-1 med halvtimmen kvar.

Joel Castro Pereira, Rochdale, satt kvar på bänken hela matchen när hans målvaktskollega återigen höll nollan efter 0-0 mot Coventry. Pereira fick återigen nöja sig med en bänkplats när Rochdale spelade 0-0 hemma i derbyt mot Oldham.