Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mason dömer imorgon

Football League meddelar att Lee Mason kommer att döma Uniteds ligacupmatch mot Middlesbrough. Richard West och Adrian Holmes är assisterande domare med Geoff Eltringham  som fjärdedomare.

Mason har dömt United 15 gånger, med resultatraden 12-2-1. Senast vi såg honom var 1-1-matchen borta mot Aston Villa i december förra året, då United inte kunde avgöra trots att man var en man mer i 25 minuter. Han dömde även 2-1-segern hemma mot West Ham i september förra året, då Wayne Rooney blev utvisad.

Ett dåligt omen är att den enda förlusten med Mason kom i ligacupen, då Chelsea vann med 5-4 efter förlängning i oktober 2012. Mason var också domare när United förlorade på straffar i semifinalen mot Sunderland förra året.

Mason har dömt tolv matcher med Middlesbrough (4-3-5). Senast i september då Boro vann med 2-1 i Nottingham. Boro fick sex varningar i den matchen, varav fem den sista halvtimmen. Mason dömde också när Boro vann med 3-0 mot Brentford i playoff i våras. Annars får vi gå tillbaka till 2010, då Boro och Mason inte har spelat i samma division.