U21-match uppskjuten

Manchester United skulle ha mött Reading i U21-ligan på måndag. Den matchen har dock blivit uppskjuten.

Uniteds U21-lag står för närvarande på tre spelade ligamatcher. Den fjärde ligamatchen kommer att spelas först den 23 november, då man möter Norwich. Det är häpnadsväckande och detta kan knappast vara bra för spelarnas utveckling.

Just denna gång är anledningen logisk, Uniteds U19 spelar Uefa Youth League på tisdag och många av spelarna i U19 behövs även i U21. Men de äldre spelarna hamnar ju i kläm och inte heller får spelarna som inte platsar i a-laget chans till matchträning.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS