Notiser: Gribbin, Rooney, Poole, Carneiro, Memphis

  • Mirror rapporterade i helgen att Callum Gribbin erbjöds 11 000 pund i veckan för att lämna Manchester United för Manchester city i somras. Louis van Gaal och Ryan Giggs ska dock ha klivit in och övertygat Gribbin om att han har bättre framtid i Manchester United. Gribbin skrev på ett nytt fyraårskontrakt inför säsongen. Vi får dock sätta ett frågetecken kring uppgifterna då rapporten nu är borttagen från Mirrors hemsida. Innan Mirror, av en eller annan anledning, tryckte på delete hann Metro göra en rewrite.
  • Enligt Telegraph som hänvisar till Sun vill Adidas locka över Wayne Rooney från Nike. David de Gea skrev nyligen på för Adidas. [Telegraph]
  • Regan Poole meddelar på Twitter att han är uttagen till det walesiska U19-landslaget som ska spela EM-kval i Georgien 12-17 november. Förutom värdnationen Georgien ingår även Albanien och Österrike i gruppen. Poole har ännu inte spelat för United. Det sista vi hörde var att han fortfarande inte har fått sitt internationella speltillstånd. [Twitter/Regan Poole]
  • Eva Carneiro har, via sina advokater, meddelat att hon kommer att stämma Chelsea för ”constructive dismissal” (ett agerande av arbetsgivaren som i praktiken tvingar arbetstagaren att säga upp sig). Guardian noterar att den här typen av fall som regel avgörs utanför rätten, då  det brukar ligga i de inblandades intresse att inte gå till en offentlig rättegång. [Guardian]
  • Memphis Depay saknas i den holländska landslagstruppen inför träningsmatcher mot Wales och Tyskland. Förbundskapten Danny Blind förklarar, med svidande kritik: ”I fotboll måste du fungera i ett lag. Han gör inte alltid det.” Blinds son Daley Blind får plats i truppen. [Twitter/Elko Born]
  • Vi avslutar med ett videoklipp på Class of ’92 i träning med Salford City:


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS