Butt: Det bästa vi har spelat i turneringen

Uniteds U19 spelade 0-0 mot CSKA igår. En klar förbättring jämfört med 4-0-förlusten i Moskva. Tränare Nicky Butt var nöjd med grabbarnas insats: ”Jag tycker att det var en riktigt bra prestation. Det var det bästa vi har spelat i turneringen hittills. Det var allting vi bad om: högre tempo, tålamod med bollen, flytta olika vinklar genom planen. Den sista saken var att vi bara inte kunde göra ett mål, men vi hade chanser. Jag tror att om vi hade fått ett hade vi gjort två eller tre.

Butt var också nöjd med Uniteds försvar: ”Grabbarna där bak var briljanta. Sättet vi presterade betydde att vi många gånger spelade en mot en också. Det är en väldigt bra sak och något du måste göra om du spelar för Manchester United på den högsta nivån. […] De bevisade för mig att de är mer än kapabla att spela på en hög nivå.

Läs mer på Manutd.com.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS