Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney: Det är en stor ära att tangera Laws rekord

Wayne Rooney gjorde sitt 237:e mål för Manchester United när CSKA Moskva besegrades med 1-0. Därmed är Rooney lika med Denis Law som Uniteds näst bäste målskytt någonsin. Rooney är nu tolv bakom Sir Bobby Charlton. Han var förstås stolt efter matchen.

  • Spel mot en gul vägg: ”Givetvis är det svårt när lag kommer för att försvara med alla sina spelare. […] Tack och lov kom chansen i slutet.
  • Lika med Law:Denis Law är en legend i den här klubben. Att tangera hans rekord är en stor ära för mig. Det är jag jätteglad för.
  • Etta i gruppen: ”Det är ett viktigt resultat för oss. […] En till viktig match kommer mot PSV och vi behöver säkerställa att vi vinner den och det ger oss nästan säkert avancemang.” Inte bara nästan. United är garanterat klara för åttondelsfinal om man vinner hemma mot PSV.