Januzaj, Martial och Shaw nominerade

Manchester United-spelarna Adnan Januzaj, Anthony Martial och Luke Shaw är bland de nominerade till priset Golden Boy.

https://twitter.com/ManUtd/status/662647617432780800/photo/1

Totalt är 40 spelare nominerade till priset som delas ut till Europas bästa unga fotbollsspelare. Med tre nominerade spelare tillhör United de bästa klubbarna. Efter en snabb titt ser jag att Chelsea och Barcelona också har tre nominerade spelare, men jag hittar ingen klubb med fyra nominerade.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS