Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Memphis: Jag är en lagspelare men min form är dålig

Memphis Depay har inte haft den lättaste inledningen på karriären i Manchester United. Här är hans tankar om de första månaderna i England:

Det är svårt när du är på bänken men det går bättre och det går också bättre på träningsplanen.

Många saker har förändrats. Jag är i en ny klubb, det är en annan nivå. Sådana saker spelar en stor roll och du försöker finna din väg och det var lite lätt i början men sedan föll jag tillbaka och ni kunde se det på sättet jag spelade. Men jag jobbar hårt på det och att komma tillbaka till toppen.

Jag tycker att jag är en lagspelare och de andra spelarna i laget tycker också det. Jag tycker inte att jag är i ett svårt skede i min karriär, jag tycker bara att min form inte är bra för tillfället.


Citat: Manchester Evening News