Tevetips: Morgondagens legendmatch på Viasat

Imorgon spelas det en välgörenhetsmatch på Old Trafford. Storbritannien och Irland möter resten av världen. Mest intressant är förstås att det brittisk-irländska laget leds av manager Sir Alex Ferguson och lagkapten David Beckham. Resten av världens uppställning är dock inte fy skam den heller, med Carlo Ancelotti som manager och Zinedine Zidane som lagkapten.

Matchen sparkar igång 16.00 imorgon (lördag) och visas på Viasat Fotboll och Viaplay.

Matchen spelas för att samla in pengar till Unicef. Förutom ovan nämnda kaptener och managers är det ett gäng digniteter som deltar. Till exempel Phil Neville, Darren Fletcher, Nicky Butt, Paul Scholes, Ryan Giggs, Edwin van der Sar, Park Ji-Sung, Luis Figo, Ronaldinho, Dwight Yorke och Ole Gunnar Solskjaer.

Läs mer, inklusive kompletta trupper, på Manutd.com.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS