Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Carrick skadad: ”Det ser inte bra ut”

Michael Carrick lämnade Englands landskamp mot Spanien på bår efter en förmodat allvarlig vristskada. Skadan uppstod i slutskedet av matchen.

Embed from Getty Images

Michael har en ordentlig vrickning på vristen, vilket normalt betyder en ligamentskada,” sa förbundskapten Roy Hodgson efter matchen. ”Vi vet inte det givetvis förrän han har röntgats eller undersökts. Men det ser inte bra ut.

Vi uppdaterar givetvis när mer information finns.

Matchen, som spelades i Alicante, vann Spanien med 2-0. Båda de spanska målen kom efter Juan Matas inhopp efter 64 minuter, även om han inte själv var involverad i något av målen. David de Gea satt på bänken.

Phil Jones och Chris Smalling var mittbackspar för England. Jones spelade hela matchen medan Smalling gick ut efter 84 minuter. Carrick startade på mittfältet och spelade alltså nästan hela matchen. Wayne Rooney började på bänken men kom in efter 73 minuter.

  • I det sydamerikanska VM-kvalet blev det 1-1 för Argentina hemma mot Brasilien. Argentina är nu näst sist i gruppen, men fortfarande är det bara två poäng upp till en VM-plats. Marcos Rojo och Sergio Romero spelade båda hela matchen. Både Rojo och Romero agerar tveksamt före det brasilianska kvitteringsmålet.
  • Holland vann med 3-2 borta mot Wales. Daley Blind spelade hela matchen, Memphis Depay var oanvänd avbytare.
  • Matteo Darmian spelade hela matchen när Italien föll med 3-1 borta mot Belgien.
  • Paddy McNair var inte med i truppen när Nordirland vann med 1-0 hemma mot Lettland. Men när McNair i efterhand kallades upp till landslagssamlingen rapporterades det också att han inte var aktuell för spel.
  • Donald Love startade när Skottlands U21-landslag spelade 2-2 hemma mot Ukraina i EM-kvalet. Love blev varnad och utbytt efter en halvlek, då Skottland ledde med 2-1.
  • Sadiq El Fitouri spelade hela matchen när Libyen vann med 1-0 hemma mot Rwanda i VM-kvalet. Retur på tisdag.
  • Regan Poole var oanvänd avbytare när Wales U19-landslag förlorade med 2-0 mot Österrike i EM-kvalet. Wales säkrar ändå avancemang genom seger mot Albanien (två förluster hittills) i sista omgången. Även oavgjort och till och med en förlust kan räcka för Wales.