Fjärde raka förlusten för U18

Uniteds U18-lag åkte på sin fjärde raka förlust i ligaspelet när man förlorade hemma mot Newcastle med 1-2. Ethan Hamilton gjorde Uniteds enda mål i matchen.

United inledde dock piggt och hotade Newcastles försvar i inledningen av matchen, främst genom Marcus Rashford men anfallaren fick ingen utdelning. Istället tog Newcastle, något överraskande, ledningen efter 32 minuter. De var sedan nära att utöka sin ledning men en Newcastlefrispark smet just utanför stolpen.

United saknade inte chanser och med bara någon minut kvar till halvtidsvila kvitterar Ethan Hamilton med ett skott som tar på en försvarare och ställer målvakten efter att Hamilton gjort en bra individuell prestation.

United inledde den andra halvleken bäst och var ocksÃ¥ nära att fÃ¥ utdelning – men ribban stoppade Dearnley efter en timmes spel. Laget saknar självförtroende och det kändes hÃ¥rt när Newcastle Ã¥tertog ledningen med 20 minuter kvar. United kom sedan inte närmare än en straffsituation där domaren skakade pÃ¥ huvudet och den fjärde raka förlusten i ligan är ett faktum för grabbarna som har det tufft just nu.

Manchester United – Newcastle 1-2 (1-1)

Uniteds mål: Hamilton (43)
United: Byrne; Reid (Kenyon 83), Williams, Dunne, Warren; Dearnley, Hamilton, Whelan, Gribbin, Kehinde (Gomes 76); Rashford