Telegraph: Carrick förväntas vara tillbaka runt månadsskiftet

Michael Carrick blev fotskadad när England i fredags förlorade mot Spanien. De första rapporterna indikerade en tämligen allvarlig skada. Enligt Telegraph är Manchester United nu övertygade om att Carrick ska klara sig undan med en relativt kort frånvaro.

Uniteds läkare ska ännu inte ha kunnat göra en fullständig bedömning av skadan men de första indikationerna sedan Carrick kom till Carrington ska vara positiva. Matchen mot Watford i helgen kommer mittfältaren med all sannolikhet att missa och även Champions League-matchen mot PSV på onsdag nästa vecka lär komma för tidigt. Men Carrick förväntas kunna göra comeback antingen mot Leicester den 28 december eller i början på december.

I relaterade nyheter noteras att Marouane Fellaini är nära att vara spelklar till matchen mot Watford.

Bättre uppdateringar är att förvänta när Louis van Gaal håller presskonferens inför Watfordmatchen.

Läs mer på Telegraph.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS