Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Cathcart: Att lämna United är inte slutet på karriären

Premier League återupptas på lördag då Manchester United ställs mot Watford på bortaplan. Watford har imponerat hittills den här säsongen, framför allt defensivt. En starkt bidragande faktor är Craig Cathcart, som är fostrad i Manchester United. Det blev inga a-lagsmatcher i United men den här säsongen har han spelat varenda minut för Watford i ligan.

Man ser det hela tiden när spelare lämnar United. Det är inte slutet på karriären, de går vidare och har bra, solida karriärer,” säger Cathcart till MUTV inför matchen på lördag. ”Det är ingen skillnad för mig själv, jag fick en bra träning där, en bra grund. […] Jag utvecklades inte så snabbt som jag önskade […] men jag är nöjd med hur saker går för tillfället.

Watford är som sagt starka defensivt: ”Vi jobbade på det hela försäsongen, vår defensiva uppställning och att vara svårslagna.

Cathcart ser inte annorlunda på matchen mot United än andra matcher: ”Matchen mot United blir inte annorlunda, vi går in i matchen med en matchplan som managern ger spelarna. Vi kommer att ha tron att om vi gör vårt jobb kan vi komma därifrån med ett positivt resultat. Min inställning är att det bara är annan match. Jag ser fram emot det som alla andra matcher.

Intervjun går att se på Manutd.com.