Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Goss och Rashford i truppen imorgon

Manchester Evening News rapporterar på fredagskvällen att anfallaren Marcus Rashford och mittfältaren Sean Goss är med i truppen inför morgondagens match mot Watford. Paddy McNair saknas fortfarande i truppen, om man tro tidningen.

Embed from Getty Images

Den senaste tiden har Axel Tuanzebe och Cameron Borthwick-Jackson varit med i matchtruppen. Ja, Borthwick-Jackson fick ju till och med debutera mot West Brom – sÃ¥ vi vet ju att spelarna som fÃ¥r plats i truppen ocksÃ¥ har chans till speltid.

Goss känner ni kanske till, han var med i truppen till USA i somras. Sedan dess har han inte varit aktuell och om jag har förstått det hela rätt har han haft en del skadebekymmer under säsongen. Han har bara spelat i tre av de fem matcher som U21 har haft den här säsongen. Den engelska mittfältaren, som är född i Tyskland, fyllde 20 år den 1 oktober.

Rashford är nyligen tillbaka efter skadefrånvaro. Han har varit det stora glädjeämnet i juniorlaget den här säsongen, med nio mål i U18 och U19. På den här nivån är han oerfaren, med blott ett enda inhopp i U21. Rashford är, liksom Tuanzebe och Borthwick-Jackson, född 1997. Han fyllde 18 år den 31 oktober.

Om uppgifterna stämmer är det intressant att notera att Rashford går före Ashley Fletcher, som ju nyligen debuterade i U20-landslaget.